Ücretsiz Ön Muhasebe Programı Tavsiye
Ticari Bulut
Ücretsiz Ön Muhasebe Programı Tavsiye
Ücretsiz Ön Muhasebe Programı
         Ön muhasebe programınızda işletmenize ait verileri saklar ve analiz edersiniz. Müşteri bakiye takibi bir işletmenin bel kemiğini oluşturur. Dolayısı ile işletmenizde kullanacağınız ön muhasebe programının kalitesi aslında yaptığınız işe ve müşteri ilişkilerinize yansıyacaktır. Müşterisine bakiyesi hakkında düzenli ve doğru bilgi veremeyen bir işletme müşterisi gözünde güvenirliğini yitirecektir.

Güncelleme ve Destek Alabiliyor musunuz?
          Ücretsiz ön muhasebe programları günün koşullarına uygun güncelleme alamayacaktır. İhtiyacınız olduğunda programın arkadasın da bir destek ekibi de olmayacaktır. Bu tür ücretsiz uygulamalar genelde yazılım sektöründe çalışmayan, vergi mükellefi olmayan hobi amaçlı geliştirilip piyasaya sürülen yazılımlar veya kullanım kısıtlamalı programlardır. Bu tür ön muhasebe programlarıyla firmanıza iyilik yapmış olmayabilirsiniz.

Her Gün Yedek Alabiliyor musunuz?
          Ticari Bulut düzenli olarak yedeklenir. Yedekleme iki farklı lokasyonda tutularak muhtemel veri kayıplarının önüne geçilir. Sistem 256 Bit SSL sertifikasına sahiptir. Türkiye deki en güvenilir veri merkezlerinden biri olan Gayrettepe Veri Merkezinde yer alır. Bu denli bir yedeklemeyi kendi imkanlarınızla her gün yapabilecek misiniz, yoksa bu konu için bir veri işlem personeli mi çalıştırmayı düşünürsünüz? 

Tavsiyemiz
          Aslında Ticari Bulut ön muhasebe programını günde 1 çay parasına kullanıp yedekleme, güncelleme, destek  ve eğitim gibi işlerle uğraşmazsınız. Bu gün işletmenize bir iyilik yapın Ticari Buluta geçin.

Diğer Makalelere de Göz Atabilirsin
Taksitli satış yapan firmalar için ön muhasebe programı Okumak için Tıklayın
Borç takip programı Okumak için Tıklayın
Ticaret ve Muhasebe hakkında Okumak için Tıklayın
Çek ve Senet Okumak için Tıklayın






Ticari Bulut'u 14 gün ücretsiz deneyin

Memnun kalırsanız bir paket seçin